Adaugare service nou

Pe aceasta pagina puteti solicita adaugarea unei firme in acest catalog  web. Singurele conditii pentru acceptare sunt ca domeniul de activitate sa fie (sau sa includa) repararea masinilor de spalat, si firma sa fie autorizata conform legii.

Formularul de mai jos poate fi folosit totodata si pentru a cere stergerea unei firmei din catalog (daca s-a inchis, si-a schimbat domeniul de activitate, sau pur si simplu nu se doreste prezenta ei aici), precum si pentru a solicita corectarea unor date care sunt inregistrate gresit sau nu mai sunt de actualitate.

Pentru persoanele interesate, exista si optiunea de a pozitiona listarea firmei intre primele 3 pozitii, in limita disponibilitatii. Alte optiuni de promovare mai puteti gasi si pe aceasta pagina. Daca aveti probleme cu completarea formularului, ne puteti semnala acest fapt prin formularul de contact sau prin email: contact@reparatii-masinidespalat.net . Va multumim!
 
 


Adaug o firma nouaModific date existenteSterg o firma din catalog


Pe prima pozitie: 250 lei / anPe pozitia a doua: 180 lei / anPe pozitia a treia: 120 lei / anUltima pozitie in lista: 50 lei / anDoresc utilizarea exclusiva a paginii web: 350 lei / an