Reparatii masini de spalat in Targoviste

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care repara masini de spalat in Targoviste. Le puteti contacta prin intermediul telefonului, adresei de email, pe pagina de Facebook sau sa va deplasati direct la adresa service-ului. Datele de contact sunt listate mai jos, iar daca constatati ca unele sunt gresite, va rugam sa ne semnalati acest lucru pentru a le corecta.

Service masina de spalat in Targoviste

 

 

Reparatii masini de spalat si frigidere (nume firma nespecificat)

Adresa: Str. Sarbilor, nr. 5, Targoviste
Website: http://ctnelectricinstall.webs.com/
Telefon: 0723 908 196
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Reparatii-masini-spalat-si-frigidere-767866583272261/


Start Serv

Adresa: Targoviste (adresa nespecificata)
Website: http://www.startserv.ro
Telefon: 0336 401 690
Email: contact@startserv.ro
Pagina de Facebook:


Service Frigider (nume firma nespecificat)

Adresa: Targoviste (adresa nespecificata)
Website: https://service-frigider.ro
Telefon: 0722 241 866
Email: contact@service-frigider.ro
Pagina de Facebook:


Acinst SRL

Adresa: Str. M. Eminescu, nr. 3, Targoviste
Website:
Telefon: 0722 257 026
Email:
Pagina de Facebook:


CeluHome Service

Adresa: Targoviste (adresa nespecificata)
Website: http://www.celuhomeservice.ro/reparatii-frigidere-braila
Telefon: 0724102705
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CeluHomeService/


 

 

Cum alegeti o o firme de reparatii masini de spalat in Targoviste?

Daca exista un lucru pe care majoritatea consumatorilor pot conta, este faptul ca la un moment dat, orice masina de spalat se va strica, si va fi nevoie de repararea ei. Oricat de durabile sunt majoritatea produselor din acest domeniu din ziua de azi, toate vor ajunge momentul in care se vor strica. Marea intrebare aici este daca aparatul poate fi reparat, si daca da, pe cine sa sunati.

Cum gasim o firma?

Bineinteles, stim cu totii ca exista mai multe modalitati de a gasi un service autorizat. Unii dintre noi vor incepe prin a ii intreba pe prietenii, rude sau cunostinte pentru a obtine unele recomandari in acest sens. Sau poate veti cauta pe Internet, in speranta ca veti gasi o firma de acest profil aproape de tine. Indiferent de metoda pe care alegeti sa o folositi, exista cateva lucruri de care e bine sa tineti cont pentru a va bucura de cele mai bune servicii:

Sunt locali?

Acest lucru este important, deoarece unele companii de reparare a masinilor de spalat din Targoviste au diverse taxe in functie de cat de departe trebuie sa se deplaseze pana la domiciliul clientului. De obicei, aceste firme percep o taxa de baza pentru o anumita distanta din jurul magazinului, aceasta crescand odata cu distanta. Acest lucru poate fi, de asemenea, semnificativ in termeni de timp, in cazul in care tehnicianul trebuie sa se intoarca la sediu pentru piese sau din alte motive, si apoi sa se intoarca la locatia unde are loc reparatia. Nu toata lumea are norocul de a avea un atelier de reparatii masini de spalat la coltul blocului, dar este important sa tineti cont de faptul ca distanta poate afecta costul serviciului.

Serviciu de reparatii Non-stop

In cazul in care o companie isi face reclama ca rezolva probleme 24 din 24, acestia de fapt garanteaza ca tehnicienii de reparatii vor ajunge la dumneavoastra cat mai curand posibil, indiferent de ora din zi sau noapte. Acest lucru inseamna, practic, ca in cazul in care masina Dvs de spalat incepe sa scape apa din cuva la 10 seara, nu va trebui sa asteptati pana dimineata la ora 8 pentru a rezolva problema. Tineti cont ca nu toate firmele de reparatie masini de spalat in Targoviste sunt la fel. Si, ca raspunsul imediat la urgenta nu inseamna intotdeauna ca problema aparatului va fi reparata imediat.