Adaugare firma in catalog

Daca sunteti proprietarul unui service masini de spalat si va doriti mai multi clienti, prezenta in catalogul nostru este o cale eficienta de a atinge acest obiectiv. Adaugarea unei firme se face contracost, insa locurile disponibile sunt limitate.

Tarifele de adaugare a unei firme in catalog incep de 199 lei/ an (inscriere simpla). Daca doriti sa beneficiati de acest lucru, va rugam sa ne trimiteti un email la contact @ reparatii-masinidespalat.net cu subiectul “Doresc sa adaug o firma in catalog“.

Modificare date firma

Daca unele date prezente pe website nu (mai) sunt de actualitate, va rugam sa ne trimiteti un email la contact@reparatii-masinidespalat.net cu subiectul “Corectare date firma“.

Stergere firma din catalog

Daca dintr-un motiv sau altul nu mai doriti ca firma Dvs sa fie listata in catalog, puteti solicita acest lucru trimitand un email la contact@reparatii-masinidespalat.net cu subiectul “Stergere firma din catalog“. Un membru al echipei noastre va procesa solicitarea Dvs cat mai rapid, apoi va va informa prin email cand solicitarea a fost rezolvata.

Va multumim!

Echipa Reparatii-masinidespalat.net