Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care ofera servicii de reparatii masini de spalat in Giurgiu. Daca aveti nevoie de asistenta lor, le puteti contacta prin intermediul informatiilor prezente pe site,

 • website;
 • telefon;
 • adresa de email;
 • pagina de Facebook

sau puteti sa va deplasati direct la adresa service-ului. Datele de contact sunt listate mai jos, iar daca constatati ca unele sunt gresite, va rugam sa ne semnalati acest lucru pentru a le corecta sau a le sterge, dupa caz.

Service mașini de spălat in Giurgiu

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Giurgiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici….

Fara recenzii
0/5

Str. Antiaeriana, nr. 7, sector 4, Bucuresti

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici….

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Bd. Bucuresti, nr. 57, Giurgiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici….

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente marci de masini de spalat vandute in Romania includ:  LG, Arctic, Electrolux, Samsung, Gorenje, Indesit, Ariston, Beko, Zanussi, Daewoo, Whirlpool, Siemens, Bosch, Candy, Philips, AEG, Panasonic, dar nu numai.

Cele mai comune piese de masini de spalat care se pot defecta si trebuie inlocuite sau reparate la o interventie sunt: fulia, termostat, filtru retea, carbuni motor, pompa evacuare, rulmenti, rezistenta, electrovalva, furtun evacuare, contact hublou, condensator, simering, racord caseta-cuva, racord cuva pompa, amortizor, hublou, clapeta hublou, garnitura hublou, curele, modul electronic, programator electronic, presostat, filtru scame, corp pompa, switch, programator mecanic, tambur, motor, balama, cruce tambur, cuva.

Un profesionist din domeniul reparatii masini de spalat se intalneste des cu situatii in care este nevoie de:

 • schimbarea termostatului de temperatura a apei;

 • reparatii de module electronice si afisaje;

 • inlocuirea presostatului defect;

 • schimbarea electrovalvelor;

 • schimbarea de garnituri uzate;

 • inlocuirea pompei de evacuare apa;

 • inlocuirea condensatorilor;

 • schimbarea de furtune si conducte defecte;

 • inlocuirea carbunilor;

 • schimbarea rulmentilor defecti;

 • inlocuirea rezistentei de incalzire a apei;

 • inlocuirea motorului;

 • schimbarea curelelor;

 • inlocuirea fuliei.

In ce situatii trebuie sa apelati la un service de reparatii masini de spalat

Masina nu porneste

Daca masina dumneavoastra nu porneste, s-ar putea sa aveti probleme la alimentare sau la priza. De asemenea, cautati defectiuni la motor, butonul capacului de inchidere sau butonul rotativ pentru selectarea intervalului de timp dorit.

Probleme la scurgerea apei

Problemele de scurgere pot fi simple precum infundarea furtunului de scurgere sau o pompa defecta care trebuie inlocuita. Verificati daca nu sunt noduri pe furtun. Detergentul poate de asemenea cauza aceasta problema, daca face prea multa spuma. Feriti-va de formule concentrate de detergent daca aveti probleme la scurgere.

Nu stoarce si nu spala

In primul rand, aceasta problema poate fi cauzata de un dezechilibru, din cauza incarcarii excesive a masinii. Pompa de scurgere poate de asemenea cauza aceasta problema, un obiect strain poate fi blocat acolo. In mod normal, ar trebui sa auziti un zgomot ca de bazait. Cureaua poate fi de asemenea problema. In ultima instanta, s-ar putea sa fie nevoie sa apelati la o firma de reparații mașini de spălat pentru inlocuirea motorului.

Scurgeri de apa din masina de spalat

Verificati furtunul de scurgere si toate conexiunile, asigurandu-va ca sunt etanse. De asemenea, verificati sa nu fie blocaje pe traseu.

Face prea mult zgomot

O masina de spalat prea zgomotoasa poate fi din cauza unui obiect strain blocat, sau a unei componente care necesita inlocuire. O firma de reparații mașini de spălat poate verifica masina si determina care este cauza problemei.

Alte situatii in care e nevoie de un expert:

Este momentul sa apelati la un profesionist si atunci cand masina Dvs de spalat:

 • nu evacueaza apa, sau nu stoarce;
 • nu incalzeste apa;
 • afiseaza cheia de service pe display;
 • face zgomot de huruit la stoarcere;
 • face zgomot lateral inainte de centrifuga;
 • nu se alimenteaza cu apa;
 • spala in continuu / nu se mai opreste;
 • afiseaza erori pe display;
 • pierde apa in timpul spalarii;
 • baga apa in cuva, dar nu invarte motorul;
 • nu centrifugheaza;
 • nu porneste;
 • porneste, dar nu se alimenteaza cu apa;
 • se umple cu apa chiar daca este oprita.
Cum să alegeți o firma de reparații mașini de spălat in Giurgiu potrivita

Pe cat de durabile sunt masinile de spalat moderne, majoritatea se vor defecta la un moment dat. O masina de spalat defecta este un inconvenient major. Inlocuirea acesteia este cu certitudine o optiune, insa poate fi una costisitoare. Din fericire, un service de reparatii electrocasnice va poate repara masina de spalat. Pe piata exista multe firme de reparații mașini de spălat disponibile, iar acest lucru poate ingreuna alegerea celei potrivite. Pentru a va ajuta, am creat o lista cu opt sfaturi utile in alegerea uneia dintre ele:

1. Cautati in functie de tipul de electrocasnice

In primul rand, trebuie sa va asigurati ca firma cu care va ganditi sa colaborati va poate repara masina de spalat. Majoritatea firmelor enumera electrocasnicele pe care le pot repara pe pagina lor de Internet.

2. Cautati profesionisti cu experienta

Mecanismele si componentele masinii de spalat pot fi complexe, motiv pentru care trebuie sa angajati profesionisti in reparații mașini de spălat in care au suficienta experienta.

3. Verificati asigurarile

O companie asigurata este o alegere buna pentru clienti. O companie asigurata va va proteja daca ceva nu merge bine in timpul reparatiei masinii de spalat.

4. Interesati-va de garantii

Nu vreti ca masina dumneavoastra sa se defecteze din nou dupa plecarea tehnicianului. Asadar, cautati o firma de reparații mașini de spălat Giurgiu care ofera garantii pentru manopera si piese.

5. Cautati optiuni accesibile

Verificati tarifele oferite, si alegeti serviciile care va ofera cele mai avantajoase costuri.

6. Verificati recenziile

Verificati recenziile de pe web pentru firma respectiva. Acest lucru va poate ajuta sa determinati daca aveti de a face cu profesionisti care sunt capabili sa ofere servicii de calitate.

7. Faceti o verificare a istoricului

Verificati de cata vreme activeaza firma, si daca ofera instruiri regulate tehnicienilor lor. O verificare a istoricului va poate ajuta sa descoperiti daca firma respectiva are tehnicieni priceputi, care va pot rezolva situatia.

8. Nu grabiti procesul

Alocati timp pentru a verifica diversele firme de reparații mașini de spălat. Daca grabiti acest proces, s-ar putea sa va treziti cu o firma care nu e capabila sa furnizeze servicii de calitate.

In concluzie…

Cand vine vorba de electrocasnice, este stresant sa va intrebati daca masina dumneavoastra de spalat are nevoie de reparatii sau pur si simplu a ajuns la finalul duratei de functionare. A putea spala hainele in propria dumneavoastra casa este convenabil si, pentru multe familii, o necesitate. Nu lasati rufele murdare sa se adune, contactati chiar azi o firma de reparații mașini de spălat pentru a va programa reparatia.

Cum sa va intretineti masina de spalat in mod adecvat, pentru utilizare prelungita

Alocarea timpului pentru activitatile adecvate de intretinere ale masinii dumneavoastra de spalat va ajuta sa evitati defectiunile sau reparatiile costisitoare:

 1. Mutati masina. Asigurati-va ca exista suficient spatiu intre masina de spalat si perete, astfel incat furtunul sa nu se blocheze.
 2. Inlocuiti furtunurile de apa.
 3. Curatati filtrul de scame. Pastrati-l curat, pentru a permite masinii de spalat la functioneze la eficienta maxima.
 4. Spalati masina cu o solutie de apa fierbinte, bicarbonat de sodiu si otet, pentru a elimina resturile sau acumularile de detergent.
 5. Puneti o tava pentru scurgere sub masina de spalat. Acest lucru previne scurgerile accidentale de apa, in special pentru masinile de spalat amplasate la nivelurile superioare ale casei.

Ar trebui sa va reparati sau sa va schimbati masina de spalat?

Atunci cand masina de spalat vi se defecteaza, aveti de luat o decizie importanta. In primul rand, puteti cumpara una noua. Cu numeroase marci, modele, dimensiuni, capacitati si caracteristici din care puteti alege, decizia poate fi una dificila. In functie de masina de spalat pe care o alegeti, s-ar putea sa ajungeti
usor la sume consistente.

Luati in calcul starea si varsta masinii de spalat. Sunteti multumit de masina de spalat sau are caracteristici
pe care le-ati dori, insa nu le aveti? Toate aceste aspecte, si chiar mai multe, va pot ajuta sa decideti daca vreti sa inlocuiti masina de spalat sau nu.

Daca nu doriti sa achizitionati o masina de spalat noua, un service reparații mașini de spălat Giurgiu va poate ajuta sa rezolvati defectiunile, si sa continuati cu produsul pe care il aveti.