Catalogul online www.reparatii-masinidespalat.net are ca scop ajutarea utilizatorilor de Internet ce cauta un service care se ocupa cu reparatii de masini de spalat prin prezentarea unei liste cu firme din orasul lor care presteaza astfel de servicii. Din acest motiv, vasta majoritate a vizitatorilor a acestui website sunt potentiali clienti pentru firmele din domeniu. In mod normal, acest aspect prezinta interes pentru orice companie din domeniu care doreste sa isi mareasca numarul de clienti si cifra de afaceri.

Inscrierea in catalog este gratuita pentru orice firma din aceasta nisa, dar pentru cei care doresc sa obtina maximul de clienti posibil, am pregatit si optiuni de publicitate care pot fi ajustate pentru nevoile fiecaruia. Acestea includ:

  • plasarea firmei pe una dintre pozitiile fruntase (1,2 sau 3, in limita disponibilitatii) de pe pagina dedicata localitatii de interes, astfel incat sa fie primele firme la care un potential client va suna;
  • pozitia exclusiva pe pagina dorita in cadrul website-ului; astfel, firma respectiva va fi singura listata;
  • si desigur, posibilitatea publicarii de articole publicitare / advertoriale.

Daca aveti in plan alte optiuni de publicitate care nu sunt listate aici, va rugam sa ne trimiteti sugestiile Dvs pentru a le discuta.

Echipa Reparatii-Masinidespalat.Net